Ben jij op zoek naar een leuke stageplek of zoek je vrijwilligerswerk?

Dan zoeken wij jou misschien wel! In verband met de diverse projecten waar Stichting Happy Planet Family aan werkt, zoeken wij regelmatig vrijwilligers en stagaires, voor langere en kortere periodes. Stichting Happy Planet Family is gevestigd in Amsterdam, dus het is wel zo handig als je in de buurt woont.

Wij zoeken op korte termijn een:

  • Gastvrouw/Gastheer – jij bent het aanspreekpunt voor onze publieksgasten tijdens de opnames van de Happy Planet Show. Je verzorgt de gastenlijst, de registratie bij binnenkomst en bent beschikbaar gedurende de avond opnames van de Happy Planet Show

Technische ondersteuning – We zoeken Handige Harries die verstand hebben van techniek aangaande audio visuele producties. Jij kan een camera hanteren, je kan editen, bent niet schuw om zonder gene ‘Cut’ te roepen als het nodig is en houdt van een dynamische omgeving

Robin Hoods M/V – Helden & Heldinnen die niet schuw zijn om hun handen uit de mouwen te steken en die het fijn vinden om ingezet te worden op allerlei verschillende trajecten die onze projecten ondersteunen.

Sfeer impressie backstage Happy Planet Show

Spreekt één van de bovenstaande posities jou aan, klik dan op de knop hieronder en laat het ons weten. Als je even je naam & telefoon nummer achterlaat, nemen we z.s.m. contact met je op.. Tot snel?