Nu we toch je aandacht hebben, willen we je graag laten weten dat we vrijwilligers zoeken voor onze Happy Planet Family & de Robin Hood Club.

We zijn nu op een punt beland waarin we menselijk kapitaal zoeken, resourceful people, mensen die momenteel niets omhanden hebben maar wel zoeken naar een leuke uitdaging om zichzelf nuttig te maken voor een goed doel, die zoeken naar verbinding en een manier om hun passie tot leven te brengen.

We zoeken mensen die het concept T.E.A.M. (together everyone achieves more) volledig snappen en omarmd hebben, mensen die een (secondhand) family zoeken, met een creatief brein wat ook analytisch bedraad is, die geen ordentelijke 9to5 job zoeken maar die hun eigen tijden verantwoordelijk kunnen inplannen, mensen die accountable zijn en ook accountable gehouden willen worden…

Initieel zoeken we op dit moment mensen met skills in de volgende hoeken:

Audio visuele media:

# camera mensen

# licht & geluid technicus

# editors

Social Media

# promotors/affilates

# influencers (>100.000 volgers)

Scouts

We zoeken momenteel tevens mensen met een achtergrond (of nog (deels) actief) in de volgende gebieden:

– oud zakenmensen,

– advocaten, juristen, notarissen

– bankiers, angel investors,

– intermediairs,

– professionele netwerkers

– Mentors/coaches

Die genegen zijn ons te helpen met een aanbrengen van interessante projecten, ons toegang willen geven tot hun zakelijk netwerk en die ons met professionele raad en daad willen bijstaan en die onderdeel willen zijn van de Happy Planet Family Robin Hood Club om gezamenlijk de vleugels uit willen slaan om tot ongekende hoogtes te komen.

Voel jij je aangesproken en kan jij jezelf vinden in bovenstaande, neem dan contact met ons door een kleine donatie achter te laten en je contact gegevens, de Happy Planet Robin Hood Club neemt dan z.s.m. contact met je op..

Robin Hood Vrijwilligers

Aanmelden als vrijwilliger

Please wait...

Thank you for sign up!

Stichting Happy Planet Family is een startende non profit instelling met een ANBI status in aanvraag en is op dit moment nog geheel afhankelijk van jouw liefde & donatie(s).

Om onze doelstellingen te bereiken hebben we een GoFundMe pagina gemaakt. Als je op de afbeelding klikt ga je er rechtstreeks naar toe.