Happy Planet Family MVO Groen Vergelijkingsplatform, en het daaruit voortvloeiende Keurmerk, is een MVO concept en community voor bedrijven, ZZP’rs, merken en particulieren waarbij gebruik van het vergelijkingsplatform kosteloos ter beschikking gesteld om inzicht te krijgen in het vergroeningsproces van hun bedrijf.

Door het keurmerk, onze kernwaarden en voorwaarden te implementeren in hun marketing plan en bedrijfsproces kunnen zij hun organisatie hun MVO groen beleid & strategie presenteren als “Happy Planet Proof” en schenken wij hen het dragerschap van ons MVO Groen Keurmerk.

Waarmee de mooie beloofde mooie woorden van het beleid zijn uitgevoerd en getransformeerd naar een betrokken, assertief & actief uitvoerend beleidsstrategie en een acte de présence als koploper waar het over MVO Groen doelstellingen gaat.

Waarbij uiteraard wordt gerefereerd aan het feit dat de organisatie een trotse drager is van ons Happy Planet Keurmerk, een geaccrediteerd* keurmerk wat tot doelstelling heeft om duurzaam en vooruitstrevend maatschappelijk verantwoord de verspilling en overdadig gebruik te verminderen en de ontwikkeling alsmede de uitvoering van betere, dus groenere, keuzes stimuleert, ondersteunt en motiveert.

We vragen iedereen om zelf een steentje bij te dragen door o.a. het toevoegen van Happy Planet Oil aan hun voertuig, aan bedrijven maar ook particulieren.

We zijn in eerste instantie een vergelijkingssite die bedrijven en/of merken vergelijkt op MVO Groen beleid, de transparantie daarvan en hoe het in hun organisatie is geïmplementeerd.

 Bezoekers zien een in 1 oog opslag begrijpelijke visual die de 9 punten van de behaalde rating score uitleggen in jip en janneke taal, waarmee het platform laat zien hoe het er mee is gesteld, d.m.v. een overzichtelijk MVO beeld, gehalte & vergroening van het bekeken bedrijf.

Het Happy Planet Family Keurmerk heeft 9 verschillende keurmerk labels in ontwikkeling, we hebben ze hieronder even voor je in een carousel gezet.

 

* Accreditatie zal stichting Happy Planet Family laten uitvoeren door de www.RVA.nl

Stichting Happy Planet Family is een startende non profit instelling met een ANBI status in aanvraag en is op dit moment nog geheel afhankelijk van jouw liefde & donatie(s).

Om onze doelstellingen te bereiken hebben we een GoFundMe pagina gemaakt. Als je op de afbeelding klikt ga je er rechtstreeks naar toe.