Stichting Happy Planet Family is een breed georiënteerde stichting die beoogd en tot doelstelling heeft een betere, schonere, mooiere, leukere en meer verbonden en inclusievere wereld te creëren.

Dit doet Stichting Happy Planet Family, verder te noemen HPF, middels de dynamische combinatie tussen het bouwen van SAAS software (in eigen beheer), het ontwikkelen van een breed gedragen keurmerk, het inzetten van een aantal USP’s waaronder maar niet beperkt tot, het vergelijken van het MVO gehalte van bedrijven, implementatie van nieuwe innovatieve concepten die bijdragen aan minder verspilling, een groter en meer betrokken milieu bewustzijn en het slim matchen van bedrijven, projecten en investeerders.

 

MVO Groen Platform

# Happy Planet Family vergelijkt de mate & concreet uitgevoerde halte van het MVO Groen beleid van de grootste merken onder de verschillende labels die we onderzoeken. de resultaten zijn geimplementeerd in het platform. het gebruik v/h platform is gratis voor gebruikers & consumenten.

MVO Groen Keurmerk

# De bedrijven met de beste resultaten uit de vergelijkingsonderzoeken ontvangen het Happy Planet Family Keurmerk. Het 1e jaar is deelname voor alle bedrijven gratis. Een aantal keren per jaar worden onze keurmerk dragers gepeild of zij nog voldoen aan de door ons gestelde eisen.

Community Awareness

Meer Community Awareness bereiken we middels ons eigen semi live programma de Happy Planet Show aandacht schenken aan onze projecten, spraakmakende gasten en interessante concepten presenteren die het idee achter Stichting Happy Planet Family ondersteunen

Happy Planet Olie

Eén van onze doelen is om 3000 auto’s te voorzien van de olie voor medio 2022, de eerste doelgroepen die we willen benaderen zijn de vele post en pakket diensten, transportbedrijven en onafhankelijke koeriers.

Happy Planet Mix

Stichting Happy Planet Family krijgt vele aanvragen voor interessante projecten waarvan sommige een betere overlevingskans hebben door t mixen met een ander concept/project, ook hier maakt Stichting Happy Planet Family zich hard voor.

Happy Planet Match

Door de inzet van ons (zakelijk) netwerk matchen we interessante concepten/projecten met de juiste partij om ze verder te groeien naar de gewenste uitkomst.