Om de positieve impact te vergroten op de wereld waarin we leven en om mensen uit alle lagen, rangen en standen aan ons te verbinden, om een licht te schijnen op hun verhaal, hun uitvinding, hun kunst, hun boeken, hun bedrijf,  zijn we de Happy Planet Show begonnen. Hierin zijn ook de kernwaarden, doelstellingen van de Happy Planet Family verweven.
In eerste instantie begonnen we als live stream maar al snel bleek dat het concept live stream lastig te combineren was met wat wij wilden laten zien. Om een kwalitatief beter programma te kunnen maken zijn we over gestapt van live streamen naar vooraf opnemen en gedeeltelijk live.
Een van onze trailers voorafgaande aan de Happy Planet Show. Deze trailer is m.b.t. de interviews met o.a Tracy van Eijk & Ernesto Hoost

Een snippet van onze interactieve audiovisuele community builder:

De Happy Planet Show.
Wekelijks interviewen we diverse spraakmakende gasten uit binnen- en buitenland over hun uitvindingen, hun bedrijf, hun muziek, hun fotografie, relevante hot topics, hun kunst & tal van andere leuke interessante special items, dj’s, game changers en performances.

Uitzending bekijken?
We zenden elke vrijdag uit via Salto1 om 01:00 uur en via YouTube, Facebook & Twitch om 19:00 uur.

Ook in de uitzending als gast?

Wij zijn altijd op zoek naar interessante bijzondere spraakmakende gasten (uit binnen- en buitenland) voor onze Happy Planet Show.

We zijn op zoek naar mensen die een verhaal te vertellen hebben, die iets bijzonders doen of bereikt hebben, die een bijzondere uitvinding gedaan hebben, die zich hard maken voor en bijdragen aan een betere, vriendelijkere, mooiere en leukere wereld.

Ook zoeken we mensen met ontluikend talent op allerlei gebieden zoals bijvoorbeeld zang, dans, stand up comedy, muziek of performance (art).

Als jij jezelf hierin herkent, vul dan dit formulier in of klik op de knop hieronder, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak, reportage, interview en/of auditie.

Opnames Bijwonen…?

Via onderstaande link kan je jezelf aanmelden als publiek voor de vrijdag avond opnames van de Happy Planet Show.

Op één vrijdag in de maand nemen we de Happy Planet Show op voor de hele maand. We starten in de ochtend met de opnames van de gasten met een interview, deze zijn niet voor publiek toegankelijk.

Vanaf 17.00 uur beginnen de voor publiek toegankelijke (besloten) opnames van bekende en onbekende DJ’s, die het ontzettend leuk vinden als er wat publiek is.

Deze opname avonden, op de 3e vrijdag van de maand, hebben een gezellige gemoedelijke intieme sfeer, bieden kans om te netwerken en zijn voorzien van een hapje en een drankje.

Hier kan jij bij aanwezig zijn, meld je daarom even hieronder aan.

Wél vragen we een vrijwillige bijdrage, in de vorm van een donatie. Dit kan via onze GoFundMe pagina of simpelweg als Cash in de Donatie Pot tijdens de opnames.

We zijn een stichting met onze ANBI status in aanvraag en zijn momenteel afhankelijk van jullie giften & donaties.

Aanmelden kan als je even deze link klikt. Je ontvangt dan een wekelijks uitnodiging van ons.  We hebben ruimte voor max. 20 personen als publiek.

Aanmelden kan via de QR code hieronder of via deze link

 

 
 
QR Code for JotForm form

Stichting Happy Planet Family is een startende non profit instelling met een ANBI status in aanvraag en is op dit moment nog geheel afhankelijk van jouw liefde & donatie(s).

Om onze doelstellingen te bereiken hebben we een GoFundMe pagina gemaakt. Als je op de afbeelding klikt ga je er rechtstreeks naar toe.