Een veilige plek om te slapen is toch wel een belangrijk dingetje. In Nederland is dakloosheid een nog immer stijgend en zorgelijk probleem. De cijfers van o.a. het Trimbos Instituut laten een triest beeld zien.

 

Afgelopen Mei stonden er diverse artikelen in de NU.nl en het Parool over de stijgende problematiek en ook de verdwijnende noodopvang.

Ook internationale Mensenrechten organisaties maken zich terdege zorgen over de stijgende dakloosheid in Nederland en hoe zich dat niet oplost. Ook de corona crisis heeft niet bijgedragen aan een passende oplossing

 

Onze Robin Hood kwam met een geniaal idee om te gaan zoeken naar geheime en verborgen slaapplekken, de zogenaamde Secret Kabinets zoals hij deze noemt.

Het idee hierachter is om loze ruimtes, die mensen kunnen aanbieden, om te bouwen tot gezellige 1 persoonsslaapplek voor de nacht, inclusief schemerlampje.

Weet jij een ruimte of heb jij een ruimte aan te bieden, laat het ons dan weten.

Als je het formulier onder de video invult nemen we z.s.m. contact met je op!

.

Stichting Happy Planet Family is een startende non profit instelling met een ANBI status in aanvraag en is op dit moment nog geheel afhankelijk van jouw liefde & donatie(s).

Om onze doelstellingen te bereiken hebben we een GoFundMe pagina gemaakt. Als je op de afbeelding klikt ga je er rechtstreeks naar toe.