Om breed de aandacht te trekken voor onze groene idealen, Happy Planet Keurmerk en MVO vergelijkingsplatform hebben we de Robin Hood Club opgericht onder leiding van uiteraard Robin Hood of wellicht beter gezegd; ‘the spirit of Robin Hood’, de legendarische heldhaftige figuur die woonde in Nothingham forrest. De belastinggelden terug stal van de overheid en dit rijkelijk uitdeelde aan minder bedeelden en zij die het meest nodig hadden..

Wij zijn van mening in de Happy Planet Family dat een goed doel iets heroïsch moet hebben, een mascotte en ambassadeur die vanuit het hart, met een positieve mindset en in coherentie van die twee actie onderneemt zodat er een win + win + win situatie ontstaat voor alle betrokken partijen..

En uiteraard houden wij in de Happy Planet Family van een stukje humor.

Lachen maakt de wereld direct een stukje mooier en in de tijd waarin we leven ook broodnodig. Mis niets, blijf op de hoogte en sluit je aan via onze Happy Planet Robin Hood Club, word ook lid van onze club in Facebook.

Ook hebben we onze eigen pagina, via de QR Code kan je deze liken, denk er ook even aan om je volg opties (follow options) op favoriet te zetten…

Ook kan je ons volgen via Instagram en je inschrijven op onze wekelijkse Happy Planet Shows via Youtube.

De essentie en spirit van Robin Hood is dat hij belasting gelden steelt van de overheid en met deze buit de minder bedeelden, behoeftigen, de armen en de hulp vragenden helpt..

Uiteraard stelen wij niets, maar het idee om voor anderen iets te kunnen betekenen, ze van dienst te kunnen zijn en te helpen en daarmee de wereld een beetje beter, gelukkiger en leuker achter te laten de essentie en spirit van de Happy Planet Family, daarom hebben we voor Robin Hood als mascotte gekozen..

Zoek jij hulp van onze Robin Hood, heb je een vraag of een Project waar je hulp bij zoekt…? Laat het ons weten!

Stichting Happy Planet Family is een startende non profit instelling met een ANBI status in aanvraag en is op dit moment nog geheel afhankelijk van jouw liefde & donatie(s).

Om onze doelstellingen te bereiken hebben we een GoFundMe pagina gemaakt. Als je op de afbeelding klikt ga je er rechtstreeks naar toe.