Het verhaal van Robin Hood is wereldwijd bekend en kent dan ook vele variaties die zich in de loop der jaren oa in spraakmakende films hebben laten zien.

De Robin Hood in dit verhaal rent niet meer door bossen rond, klimmend in bomen met zijn pijl en boog.

Nee…, de Robin Hood van vandaag de dag zet zich in voor een betere, mooiere, aardigere, vriendelijkere, gezondere wereld waarin een ieder de mogelijkheden aangereikt krijgt om te groeien en te bloeien, waarin diversiteit gelijk is aan gelijkwaardigheid, waarin talenten worden gemotiveerd en (her)ontdekt.

En nieuwe wereld waarin mensen weer volop mens mogen zijn en vanuit hun passie hun leven vorm kunnen geven, waarin de mens de ruimte heeft om zich te ontplooien tot de beste versie van zichzelf, waarin de omgeving met respect wordt behandelt, waarin vooruit en op lange termijn wordt gedacht over consequenties voor onze planeet, waarin mensen tot elkaar komen, collaboreren en samenwerken op kleine en grote schaal, op alle niveaus; van lokaal tot intercontinentaal, waarin slimmer om wordt gegaan met overschotten en te korten.

Door op slimme wijze en op allerlei niveaus samen te werken, door naar elkaar te luisteren, door open te staan voor andere invalshoeken, door SAAS te gebruiken waar het voor bedoelt is en door het creëren van globale sneeuwbal effecten ontstaat er een beweging die ons in staat brengt te realiseren wat wij voor ogen hebben, waardoor we terug kunnen geven als een ‘Robin Hood’.

Middels deze wijze van aanpak zien wij achter de schermen een aanwas van geniale projecten, ideeën, concepten, talenten en capaciteiten die onze handen doen jeuken om meer te doen, harder en sneller aan de slag te gaan. Om die meters te maken en tot resultaten te komen.

Dit betekent dat we niet alleen nu maar zeker ook de komende jaren vele handjes en voetjes nodig hebben om dit alles te bewerkstelligen. Uiteraard zijn we al reeds kleinschalig begonnen om het idee achter de Happy Planet Family & de Robin Hood Club te toetsen op belangstelling bij onze directe en indirecte omgeving.

We zijn nu op een punt beland waarin we menselijk kapitaal zoeken, resourceful people, mensen die momenteel niets omhanden hebben maar wel zoeken naar een leuke uitdaging om zichzelf nuttig te maken voor een goed doel, die zoeken naar verbinding en een manier om hun passie tot leven te brengen.

We zoeken mensen die het concept T.E.A.M. (together everyone achieves more) volledig snappen en omarmt hebben, mensen die een (second hand) family zoeken, met een creatief brein wat ook analytisch bedraad is, die geen ordentelijke 9to5 job zoeken maar die hun eigen tijden verantwoordelijk kunnen inplannen, mensen die accountable zijn en ook accountable gehouden willen worden…

Initieel zoeken we op dit moment mensen met skills in de volgende hoeken:

Audio visuele media:

# camera mensen

# licht & geluid technicus

# editors

 

Social Media

# promotors/affilates

# influencers (>100.000 volgers)

 

Scouts

We zoeken momenteel tevens mensen met een achtergrond (of nog (deels) actief) in de volgende gebieden:

– oud zakenmensen,

– advocaten, juristen, notarissen

– bankiers, angel investors,

– intermediairs,

– professionele netwerkers

– Mentors/coaches

 

Die genegen zijn ons te helpen met een aanbrengen van interessante projecten, ons toegang willen geven tot hun zakelijk netwerk en die ons met professionele raad en daad willen bijstaan en die onderdeel willen zijn van de Happy Planet Family Robin Hood Club om gezamenlijk de vleugels uit willen slaan om tot ongekende hoogtes te komen.

Voel jij je aangesproken en kan jij jezelf vinden in bovenstaande, neem dan contact met ons door een kleine donatie achter te laten en je contact gegevens, de Happy Planet Robin Hood Club neemt dan z.s.m. contact met je op..

Robin Hood Vrijwilligers

Aanmelden als vrijwilliger

Please wait...

Thank you for sign up!