Wij zijn familie! En familie zorgt voor elkaar.

Wij zorgen voor hulp en ondersteuning waar nodig. Iedereen kan gebruik maken van de Happy Planet Family Community. Jong, oud, dik, dun en elke kleur & smaak van de regenboog.

De Happy Planet Family Community is een onderdeel van Stichting Happy Planet Family en wordt vorm gegeven door o.a.:

# de Happy Planet Show die iedere vrijdag via diverse social media kanalen & door Salto TV wordt uitgezonden en waar we spraakmakende gasten interviewen over diverse onderwerpen en achtergronden.

# de Robin Hood Club, een community waarin mensen elkaar vinden, ondersteunen en motiveren en waarin we kleine en grote wensen proberen te realiseren en tegelijkertijd vorm geven een micro projectjes die de wereld een beetje leuker & mooier maken.

#Happy Planet Talks, de leukste MVO tegenhanger van TED Talks maar dan net even anders. (vanaf najaar 2021)

Wij zijn van mening dat al onze uitingen de volgende kernwaarden moeten bevatten:

  • Respect voor mens, dier en milieu

  • Kwalitatieve dienstverlening

  • Persoonlijke aanpak

  • Laagdrempelig

  • Dupliceerbaar

  • Haalbaar

  • Bijdragen aan een win + win + win situatie

Door mensen bij elkaar te brengen & met elkaar te verbinden, door actief te zijn op verschillende manieren via verschillende social media kanalen en platforms, bouwen wij een ‘trustworthy & accountable’ community, een netwerk waarop we kunnen bouwen en waarin we iedereen verwelkomen die onze idealen en doelstellingen nastreven.

Stichting Happy Planet Family is een startende non profit instelling met een ANBI status in aanvraag en is op dit moment nog geheel afhankelijk van jouw liefde & donatie(s).

Om onze doelstellingen te bereiken hebben we een GoFundMe pagina gemaakt. Als je op de afbeelding klikt ga je er rechtstreeks naar toe.