GOLLD: het eerste Nederlandse sieradenmerk van 100% gerecycled goud

Geplaatst op

Bron
GOLLD

Het is hoog tijd voor verandering in de wereldwijde goudindustie. En exact om die reden wordt deze week het eerste Nederlandse sieradenmerk van 100% gerecycled goud gelanceerd. GOLLD zet met haar eerste 14k basiscollectie een belanygrijke eerste stap naar een eerlijke goudhandel. Door samen te werken met Het Convenant Verantwoord Goud, creëert het merk bewustwording rondom de 10 miljoen vrouwen en 1,5 miljoen kinderen die wereldwijd onder slechte omstandigheden in goudmijnen werken.

Onderneemster Femke van Harmelen vertelt: “Bij een luxeproduct als goud is de kans groot dat er kinderarbeid aan te pas komt. Dit wordt in de Westerse wereld vaak niet gezien. Door de trend gold plated, een betaalbaar gouden sieraad voor iedereen, neemt de druk op de goudmijnen alleen maar toe. Door uitsluitend sieraden te maken van 100% gerecycled goud, halen we de druk van de goudmijnen en zetten we de eerste stap naar een betere goudindustrie!”

Custom-made GOLLD

Hoewel goud niet meer weg te denken is uit ons leven, heeft het verkrijgen van eerlijk goud nog een lange weg te gaan. GOLLD is er voor de vrouw die bewuste keuzes maakt en van bijzondere gouden sieraden houdt. Wanneer je GOLLD draagt, kies je voor een tijdloos en duurzaam sieraad. De eerste collectie van GOLLD bestaat uit 14k colliers, oorbellen, ringen en armbanden. Het is mogelijk om de sieraden te personaliseren en een eigen stijl te creëren. Van een ring met initialen voor de geboorte van een kind, tot de armband die symbool staat voor een vriendschap of liefdesjubileum. GOLLD is er voor iedereen die zichzelf of een ander een dierbaar geschenk wil doen.

Lees meer

Leave a Reply

Your email address will not be published.