Happy Planet Oil

Deze olie, welke speciaal voor Stichting Happy Planet wordt vervaardigt als white label, is als beste uit diverse tests is gekomen noemen we trots; ons eerste parade paardje.

Deelnemers aan en dragers van het keurmerk Happy Planet Cars zijn tegelijk ook gebruikers van de brandstofbesparende olie, waarin 95 % afbreekbare plantaardige koolzaad olie is verwerkt waardoor deels de belasting van het milieu wordt verminderd en substantieel de wereld meer zal vergroenen.

We zijn begin 2021 in gesprek gegaan met o.a. uitvinder Willibrordus van der Weide om de door hem ontwikkelde hoogwaardige olie onder de aandacht te brengen.

Zijn brandstof besparende olie heeft 50 % langere levensduur t.o.v. andere motoroliën, wat substantieel bijdraagt aan een duurzamere economie en aan vermindering van verspilling van de olie industrie. Hoe ouder de auto is hoe meer rendement men behaald, de meest vervuilende auto’s vergroenen door de olie procentueel het meest. 

De olie is door een bedrijf getest wat gespecialiseerd is in vergelijking en keuringen op oliën en gecertificeerd is om er een professioneel oordeel over te vellen. Ducom uit Groningen heeft in juni 2018 uit de Material Characterization 7YMO testen, de Happy Planet Olie als beste olie gewaardeerd en door zijn deels plantaardige lijnzaadolie geeft de olie minder belasting aan het milieu.

De olie is geschikt voor zowel Diesel als Benzine motoren. Ook hier is een grote winst te behalen door o.a. te bewerkstelligen dat grote fabrikanten deze olie via een zogenaamd white label in hun collectie toe te laten.

Tevens wordt de olie in een gerecycled kartonnen tetra pak van 33 CL verpakt en voorzien van ons Happy Planet Cars Keurmerk, logo en huisstijl.

Directe voordelen voor gebruikers:

1. Besparen vanaf 5 % tot mogelijk 18 % op je brandstof verbruik 
2. Milieu vriendelijk en reductie van 50 % op olie verversing intervallen
3. Meer rijplezier door levensduur verbrandingsmotor en transmissies 
4. Tot wel 8 % meer vermogen bij gelijkblijvend gebruik 
5. Kosten besparen door dat uw onderhoud kosten lager zijn 
 

Hoe meer mensen deze olie gaan gebruiken, hoe meer we bijdragen aan de reductie van olieverbruik, minder uitstoot en meer rijplezier..

Ons doel is om binnen nu & een jaar 3000 auto’s van olie te voorzien. Onder andere voor dit project zoeken we donateurs.

Wil jij meehelpen aan een betere, schonere, fijnere wereld en je steentje bijdragen..?

Denk er dan even aan om te doneren via onze GoFundMe pagina of via de donatie knop hiernaast.


Leave a Reply

Your email address will not be published.